Възпитаници на Трето основно училище „Димитър Талев” в Благоевград се събраха след 34 години от завършването на основното образование, пише struma.bg.

На срещата на „А“ клас от набор ‘71 се отзоваха 13 от общо 30-те съученици, като сред тях бяха главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, общинският съветник от ДСБ Калоян Ханджийски, гинекологът д-р Весела Аврамова, шефката на застрахователно дружество Анелия Ангелова, бизнесменът Димитър Атанасов и др. „Нашите сбирки са традиционни и винаги си изкарваме много весело.

На 20-годишнината беше целият клас, всички 30 човека. Този път повечето липсваха, но не им писахме неизвинени отсъствия”, пошегува се Калоян Ханджийски. Сред отсъстващите бил и неговият заместник в партията Владимир Миленков- Ботев, който имал бизнес ангажименти.

Сбирката преминала приятно, припомнили си забавни моменти от ученическите години, свързани с любими учители като Севда Борисова и Златка Тасева. Задружните съученици от „А“ клас вдигнали наздравици с обещание, че това е генерална репетиция за догодина, когато ще купонясват в по-голям състав.