Ръководството на ЦСКА е започнало нова офанзива по привличането на Горан Галешич, която е на път да завърши успешно. Както е известно, "армейците" имат желание от известно време да привлекат босненеца. 23-годишният полузащитник в момента е свободен агент, след като разтрогна договора си с белгийския Беершот в края на 2012 година.

Причината ЦСКА да стартира нови преговори с футболиста е провалът на трансфера на считания за сигурно ново попълнение Саид Хюсеинович, който в крайна сметка подписа с Динамо Загреб.

Галешич вече е пристигнал в София и дори в неделя е преминал медицински прегледи. Ако всичко е наред, много скоро босненецът ще подпише договор и така ще стане четвъртото ново попълнение на "армейците", които до момента привлякоха Венцислав Василев, Ивайло Чочев и Мартин Камбуров. Босненецът пристигна в София в неделя малко преди обяд, след което веднага отиде на среща с ръководството. ЦСКА започва днес подготовка, първата тренировка е в 10:00 часа на стадион “Българска армия”. Футболистите ще бъдат изведени от Сашо Борисов./БЛИЦ