Господ гледа отгоре и вижда, че играем честно. Затова няма сила, която да ни спре и разедини. Това заяви изпълнителният директор на Етър Димитър Манолов след мача в Бяла Слатина, където "виолетовите" извоюваха точката срещу Чавдар след голове в 77-ата и 93-ата минути за крайното 2:2.

"Нашите момчета са герои, те са извънземни. И още нещо: съдии, отбори, съперници, кой каквото да се опитва да прави – Господ гледа отгоре и вижда, че сме честни, коректни и играем добре. Затова няма сила, която да ни спре и разедини. Винаги ще побеждаваме", заяви Димитър Манолов.

"Цял мач играхме с десет човека, падахме с 0:2 и пак успяхме. Имаше хора, които чакаха загубата ни, за да кажат: Етър се издъни. Няма такъв филм! Напук на всички вървим напред. Етър си взима неговото: точка – точка, половин – половин, три – три. Заслужаваме ги с играта си, с характера си. Дайо възкръсна от пепелта като птицата Феникс. Излезе и показа кой е Джайеоба. Втори мач играе отлично, вкара невероятен гол. Такива мачове показват кой какъв е. Благодаря на феновете, че отново дойдоха от Велико Търново и ни подкрепиха. Те изравниха силите в мача. Този двубой свърши, да се готви Славия. Смятаме да направим един невероятен празник и дано целият град дойде и ни подкрепи на "Ивайло". Ще дадат всичко от себе си да покажат добра игра и да победят. Аз съм убеден в това", завърши пред sport-vt Димитър Манолов. /БЛИЦ