Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски демонстрира завиден оптимизъм преди дербито с Ботев пред „Тема спорт“. Двата тима се изправят един срещу друг на 20 февруари от 13:00 часа в първи мач от пролетния дял на "А" група.

„Очаквам победа. Готови сме за старта на пролетния дял и се надявам да го покажем още в първия ни мач. Иначе целта ни е място в златната среда", заяви Крушарски. Той говори и за плановете си относно клуба.

„Изграждането на базата ни в Говедарци върви с пълна пара, само снегът малко ни пречи там. Изходните работи са завършени. Чакаме да се стопи снегът и започваме настилката. Иначе на „Лаута" нещата са още в начална фаза. Концесията е изтекла, водим разговори за по-бързо решение на въпроса. Виждате, че централният терен на стадион „Локомотив" не е в добро състояние. Трябва да се ремонтират и помощните игрища и те са в окаяно състояние. На „Лаута" въобще не може да се води подготвителен процес. Търсим варианти по най-бързия начин да подпишем договор, за да може да работим както трябва", добави бизнесменът.