Шефът на Локомотив (София) Иван Василев сподели откровено пред БЛИЦ, че трудно могат да бъдат привлечени добри български футболисти и че преходът от Втора към Първа лига никак не е лесен. 

„Трудно е, но ще се справим. Селекцията не върви така, както трябваше да бъде. Аз исках да привлечем повече добри българи, но не успяваме. И проблемът категорично не е в парите, а в липсата на такива играчи - това е горчивата истина“, заяви бизнесменът.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„Подготвяме се усилено за завръщането ни в елита. Ето, вече съм на стадиона и виждам, че ври и кипи от работа. Боядисва се, ремонтира се, поставя се системата ВАР.

Чакаме разрешение за лиценза на стадиона и се надявам да играем домакинските си мачове тук, защото по този начин ще имаме повече публика. А отборът има нужда от подкрепата  на верните ни фенове. Имам уверението, че скоро ще получим нужното разрешение. Работи се и по поставянето на осветлението.

Знаете ли – винаги съм бил оптимист в трудните моменти. Оптимист съм и сега. Ето, постигнахме основната задача – да върнем Локо в майсторската група. Сега трябва и да се задържим в нея“,  добави Иван Василев.