Дано да измием срама с победа в последното си домакинство. Това обяви президентът на Локомотив (София) Иван Василев преди двубоя с "железничарите" от Горна Оряховица.

"Не съм решил дали ще остана. Има време до 1 юни. Това което се случи между мен и феновете, е много долно. Не бива да става в нито един клуб. Заех се с този отбор заради феновете. Те ме молиха, защото знаят, че обичам да изпипвам нещата докрай. Не смятам, че заслужих тази помия. Толкова неща направихме. За базата, за школата, където започнахме от нулата", заяви Василев пред "Меридиан мач".

"За съжаление нещата през този сезон не се получиха, нищо че имахме по-голям бюджет. Имам обяснение за това, но не искам да влизам в подробности. Има хора, които оценяват какво съм направил, защото това е дружество на 90 години. Не са само 20 фена от София. От цяла България ми се обаждат за подкрепа. Просълзиха ме тези хора.

Но разбирам, че има желаещи да дойдат и да поемат нещата. Жалкото е, защото става въпрос за наши хора, локомотивци. Който иска - аз съм готов да му отстъпя мястото си. Ще си тръгна с вдигната глава. Търсил съм инвеститори при лъвовете в Кения, в Египет, Виена. Водя хора, а те се отнасят с мен така.

Но ви каня в неделя на честването, за да видите какво наистина е Локомотив. Голямо дружество, защото то не е само футбол. Жалко е, но трябва да си признаем, че у нас има само завист и злоба", завърши Василев и обяви, че е получил още една оферта от Италия за Валентин Николов, но той предпочита да остане в "Надежда".

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019