Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев е учуден защо "железничарите" не са поканени на предстоящата във вторник среща, на която ще се дискутира евентуалното създаване на Висша лига. Събитието е на 5 април и се очаква да присъстват представители на почти всички клубове от родния футбол. Оказа се обаче, че Локомотив (София) за момента е без покана.

"Чувам, че има покана за ЦСКА. Нас сигурно ни забравят. Може би не отговаряме на изискванията, което за мен е обидно и срамно, но… Никой не ме е потърсил. Ако не ме потърсят, ще си минем пътя. Все пак не знаем какви са изискванията - дали ще отговорим или няма да отговорим. Но в крайна сметка за мен лично Локомотив (София) е клуб с традиции и не трябва да има по-различно отношение от ЦСКА", коментира Иван Василев след победата на "железничарите" с 8:0 над Спартак (Подгумер) в мач от 15 кръг на първенството на ОФГ София - север.

"Това, което ние правим в момента - и като ремонтни дейности, и по отбори, мисля, че правим доста неща, което е похвално. Би трябвало да имаме помощ - не само от държавата, а и от фирми, за да извървим пътя, по който сме тръгнали", добави бизнесменът.