Президентът на Лудогорец Александър Александров сподели пред БЛИЦ, че Наско Курдов никога не е искал да напуска клуба от Разград. В същото време обаче нападателят вече заяви, че не иска във втородивизионния тим, а желае да се завърне в "Ботев" (Пловдив).

"Курдов никога не е искал да напуска. Имаме перфектен договор с него", заяви Александров пред БЛИЦ, добавяйки, че всичко, което се пише за Курдов са само инсинуации. Те били породени от факта, че новопривлеченият футболист е отсъствал от подготовката на Лудогорец, което станало с разрешение на клубното ръководство.

"Пуснахме го, защото имаше да оправя документи", категоричен бе босът на клуба от Разград.

Александров заяви, че утре по всяка вероятност Курдов ще вземе участие във втората контрола на отбора - срещу Перун (Кресна) в Сандански.

Според Сашо Морския в Лудогорец няма футболист, който да желае да напуска. Напротив - телефонът му загрял от такива, които искат да бъдат привлечени. Александров си обяснява факта с това, че клубът от Разград е може би един от малкото тимове у нас, които са изключително изрядни във финансово отношение.
МЕХМЕД ХОДЖОВ/БЛИЦ