Босът на трансферния хит в Източната "Б" група Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев, заяви, че ако тимът му влезе в елита, той ще направи грандиозна селекция, която ще включва класни чужденци за няколко милиона евро.

"Ако някой дойде при мен и поиска да му дам мач за пари, това няма как да се случи, защото нямам нужда от пари. Плановете ни са по честен начин да постигнем целите си - влизане в "А" група. Там във всеки мач ще се борим за победа. Ще направим силна селекция. Тя ще включва класни чужденци, за които ще отделим няколко милиона евро. Няма да взимаме престарели звезди или чужденци с изтекли договори от трета дивизия на някое първенство", заяви Домусчиев в студиото на btv.

"Като фен на ЦСКА не съм пропускал нито едно дерби. Очаквах равен резултат, но така се получи приятна изненада. "Червените" играха много мотивирано, тактически много правилно и постигнаха заслужена победа. Имах възможност да видя подготовката на "армейците" в Анталия, където се видя, че отборът има потенциал. Изненада по-скоро е резултатът и фактът, че дойде точно на "Герена". Аз и друг път съм го казвал – със собствениците на ЦСКА съм много добър приятел. Просто не се чувствах полезен, когато бях в клуба. А и бях се увлякъл с новия ми проект – Лудогорец. Не мисля, че беше етично. За момента не мисля да се завръщам в ЦСКА", добави Кирил Домусчиев. /БЛИЦ