Президентът на лидера в Югозападната "В" група Малеш (Микрево) Валентин Чиликов изрази възмущението си след гостуването на Перун в Кресна, завършило 0:0.

"Всички играят срещу нас на върха на възможностите си, което е нормално. Отборът на Кресна го доказа. Поздравявам Перун за спечелената точка и съжалявам за нашите изгубени две. Не мога да не изкажа обаче възмущението си от това, което се случва извън терена на стадиона в Кресна. Няма по-голяма селения на друго място в България от това, което е на стадиона в Кресна. Това не е нормално. Няма никакви условия за игра. Футболният съюз явно чака някой да бъде убит, за да вземе мерки!", алармира Чиликов.

"Поздравявам още един път отбора на Кресна. Показаха хъс за игра срещу нас и точката е съвсем заслужена", коментира пред е-79 Валентин Чиликов.

Чиликов, който е и кмет на община Струмяни добави, че до края на сезона отборът ще продължи да играе домакинските си мачове в Ново Делчево и ще се завърне на стадиона в Микрево едва, когато започнат мачовете на ниво "Б" група. Припомняме, че теренът в Микрево по подобие на този в Благоевград е ремонтиран напълно, но все още не е готов. /БЛИЦ