Въпреки последната победа на Марек над Чавдар (Етрополе) с 3:0, президентът Йордан Андреев още е обиден на играчите за трите поредни поражения, които допуснаха преди това от Вихрен, Академик (Сф) и Видима-Раковски.

Босът смята, че ако Марек бе спечелил тези три срещи, сега щеше да има сериозни амбиции за завръщане в "А" група и вече да заема второ място в класирането, което дава право на бараж за влизане в елита.

"На играчите предстои до края на сезона сериозно доказване, ако искат да останат в отбора, тъй като лятото стягаме сериозна селекция за "А" група", коментира Йордан Андреев.

За това клубният шеф не се съмнява в победата на неговия отбор срещу вече изпадналия Бдин (Видин). Двубоят от 23-ия кръг на Западната "Б" група е утре от 17:00 часа. Проблемите и в този мач са главно в защитното звено, където травми лекуват Иво Соколов, Георги Николов и Янек Кючуков, информира е-79. Срещу Чавдар (Етрополе) Андреев остана доволен от играта на младите Ангел Крумов и Златко Шопов, които според него са с голямо бъдеще. Относно назначението на Цветан Георгиев за рефер на мача с Бдин, Андреев призна, че той е един от уважаваните от него наши международни съдии заедно с Антон Генов и Николай Йорданов и вярва, че ще се справи с мача. /БЛИЦ