Президентът на Места (Хаджидимово) Илиян Синадинов коментира вероятното наказание на тима заради прекратения мач с Рилски спортист. Както е известно, Дисциплинарната комисия към Зоналния съвет на БФС ще заседава по казуса утре (21 април).
 
„Ще приема решението на Дисциплинарната комисия, каквото и да е то. Едно изваждане от групата ще е голям удар срещу футбола в Хаджидимово. Най-вероятно ще наблегнем на детско-юношеската школа. Надявам се един ден Места отново да се върне в трета дивизия“, заяви Синадинов пред velsport24.com.
 
Босът на тима от Хаджидимово е категоричен, че от началото на сезона има тенденциозно отношение срещу неговия отбор. Той призна, че е бил готов да поеме половината съдийска такса, но срещата с Рилски спортист да е била поверена на рефер от професионалния футбол.
 
„Няма такава дузпа, момчетата плакаха в съблекалнята. Има тенденция срещу нас. От началото на сезона нито един съдия не посмя да даде дузпа в наша полза. За какво говорим“, коментира президентът на Места.
 
„В толкова решителен мач за оцеляване да изпратиш такъв съдия е меко казано несериозно. Бяхме готови, ако трябва, да платим дори и половината съдийска такса за мача в Самоков, но да ни свири съдия от професионалния футбол. Направихме опит за връзка с БФС през седмицата, но без резултат. Не го заслужаваме. Осем години сме един от най-изрядните отбори в Югозападната „В“ група. Явявали сме се на всеки мач, играем според възможностите си, но случилото се в Самоков преля чашата. Това е краят“, допълни Иван Синадинов.
 
Само преди седмица босът на тима от Хаджидимово обяви, че отборът е нарочен за изпадане. Тогава той недоволства от работата на съдията Петър Григоров при загубата с 0:2 от Вихрен