Собственикът на Миньор Никифор Вангелов бе афектиран след загубата от Левски с 1:3. Причината бе несъществуващата дузпа, която Ангел Ангелов даде за “сините” в 90-ата минута.

“Жалко е, че това се случва в българския футбол. Но ние продължаваме напред. За дузпата какво да кажа - дори заклети левскари признаха, че няма. Абсурдно решение на съдията. Но абсурдно е и поведението на нашите футболисти след това. Мъже сме и трябва да приемем. Сега е логично да се очакват големи наказания за нашите играчи", каза Вангелов.

“Нямам никакви претенции, но искам да има честност и справедливост и на футболния терен, и в отношенията между хората, и в живота. За съжаление не ми хареса играта на Миньор. Пред кого и защо да се жалим? Ние продължаваме с миньорското самочувствие и пернишкия дух и ще докажем, че заслужаваме предно място в класирането. Всички виждат тенденциозното отношение от страна на съдиите. Явно има нещо, не може така, абсурдно е. Момчетата хвърлиха доста усилия, за да запазят резултата. И в крайна сметка, когато ти се подиграват накрая, не става. Само по този начин могат да се справят с Миньор”, завърши босът на перничани./БЛИЦ