Босът на ЦСКА Димитър Борисов потвърди новината на БЛИЦ от 18 юни, че от следващия сезон ще има таван на заплатите в отбора и най-високата ще бъде 6000 евро.

“Това е абсолютно вярно, сложихме таван на заплатите -12 хиляди лева става най-голямата, но ще увеличим премиите. В момента предоговаряме условията с всички футболисти. Не е лесно, все пак на човек като му се намали заплатата е сложно. Бюджетът на ЦСКА ще бъде намален от следващия сезон с 40 процента”, каза Димитър Борисов снощи, след като изгледа загубата на юношите старша възраст от Левски с 0:3 на “Българска армия”.

“Всичко около трансферите ще е ясно след вторник. Насочваме се към българския пазар, няма да разчитаме повече на чужденци. Ясно е кои освобождаваме, но не е ясно къде ще ги пратим. Разчитаме твърдо на Любо Пенев. ЦСКА ще започне сезона с всички футболисти, които иска Любо Пенев. Надявам се Спас Делев да е договорен. С Лечков сме приятели, да се надяваме, че ще видим футболисти на Сливен в нашия отбор”, коментира селекцията шефът на “Титан”.

На въпрос дали част от футболистите са играли симулативно в последните кръгове в първенството Борисов отговори: “Абсурд, някои просто толкова си могат. Игри и машинации, изобщо не се съмнявам.”
“Ще има промени в школата, ще правим нови терени. ДЮШ се премества тук на “Българска армия”, докато държавата не реши какво да прави с “Червено знаме”, завърши един от собствениците на ЦСКА./БЛИЦ