Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви категорично, че Стойчо Младенов ще води отбора и през следващия сезон. Освен това босът на “армейците” разкри, че звездата на тима Жуниор Мораес няма да бъде продаван въпреки засиления интерес към него.

“Стойчо Младенов няма да напуска и остава треньор на ЦСКА. В момента има силен интерес към Мораеш, но той не се продава, защото ние имаме големи амбиции за добро представяне в Европа и в следващото първенство на България. Със сигурност обаче ще се разделим с Томас и Паун, докато за Дюлгеров и Румен Трифонов ще реши Стойчо Младенов”, сподели Борисов при пристигането си от чужбина на летище “София”.

"ЦСКА не стана шампион, защото падна от Лудогорец. Не мисля, че загубата от “Левски” доведе до спад във формата на тима, но спортно-техническите анализи се правят от треньора, а не от мен. Никога не е ставало въпрос Гриша Ганчев да купува ЦСКА. С него разговаряхме единствено за привличане на играчи от Литекс след неговото оттегляне. Видяхте какво стана и повече не сме разговаряли. Човек като него има място в ЦСКА, но просто така се развиха нещата", допълни босът на “червените”.

"Всеки един клуб има нужда от сериозни финансови постъпления. Затова всеки спонсор е добре дошъл. Иначе мога да кажа, че Райс Мболи със сигурност си тръгва, тъй като от Криля Советов искат 650 евро хиляди за него. Георги Миланов няма да идва в ЦСКА. Това са пълни глупости, за пръв път чувам. Говорено е с мениджъра на Ради Кирилов и той иска да дойде в ЦСКА, но на този етап няма развитие по въпроса. Говорено е също така и с Христо Янев", завърши Борисов.