Новият бос на ЦСКА Димитър Борисов посети отбора за първи път на базата в Панчарево след петъчната тренировка. "Червените" се подготвяха на клубния стадион "Българска армия", след което се качиха на лагер край езерото.

На Панчарево единият от собствениците на "Титан АС" бе придружен от двамата изпълнители директори Венцислав Живков и Пенко Пенков. Борисов, който се очаква всеки момент да бъде обявен официално за председател на Надзорния съвет на шампионите, искаше да надъха отбора преди важното гостуване в Перник на Миньор. Двубоят е днес от 13:00 часа.

Борисов иска да успокои играчите и спортно-техническия щаб на ЦСКА, че всичко в клуба е наред. Той желае от тях да мислят само за футбол и да не се притесняват от организационни или финансови въпроси.

Според боса на "червените" е много важно, навлизайки в третата решителна част от първенството да се направи всичко възможно да се задържи първото място, пише "Гонг". След първата среща на Борисов с футболистите, се очаква в най-скоро време шефът и другият важен човек от "Титан", който влиза в управата - Иво Иванов, да дадат пресконференция за бъдещето на отбора. /БЛИЦ