ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ботев (Пд) се стяга да хвърли една от големите трансферни бомби у нас. В момента “канарчетата” следят под лупа ситуацията около един от именитите ни играчи състезаващи се в чужбина и проучват какви са им шансовете да го привлекат.

Става въпрос за бившия национал Мартин Петров, който прекрати договора си с Еспаньол и вече е свободен агент. Идеята за привличането на 34-годишния врачанин е назряла още преди няколко месеца, веднага след като се заговори, че той ще си тръгне от испанския клуб.

Желанието на Петров обаче е да продължи кариерата си в чужбина. Той търси нов отбор, в голямо европейско първенство, в който да каже сбогом на футбола. Именно за това от “Ботев” не бързат с офертата, а изчакват да видят, дали Петров ще се уреди някъде. Ако това не стане Станимир Стоилов ще му предложи да се присъедини към клуба.

Както е известно, Мъри бе наставник на Петров в националния отбор, като двамата пазят добри спомени от съвместното си сътрудничество. Интерес към Петров има и от ЦСКА, но неяснотите около смяната на властта при “червените” поставят под въпрос завръщането му на “Армията”.