ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ботев (Пд) започна зимна подготовка без нито едно ново попълнение. В 15 часа наставникът Душан Керкез изведе възпитаниците си за първа тренировка за 2024 година. В заниманието се включиха 22 полеви футболисти и четирима вратари. Наравно с останалите тренира и Мохамед Брахими, който дълго време лекуваше контузия.

Все пак обаче „канарчетата“ ще привлекат до дни нов играч. Става въпрос за крилото Китундо.  Трансферната новина разкри босненският треньор на тима.

„Той преди празниците изкара проби при нас. Одобрен е. Очакваме да му издадат виза и ще се присъедини към отбора“, уточни Душан Керкез.  

"Доволен съм от програмата, която сме направили за подготовка. Мисля, че ще се подготвим добре физически и тактически. Бароан и Йонас Там няма да тренират няколко дни заради стари контузии. Красиан Колев е болен.

Имахме няколко играчи на проби, но те имат проблеми с визите и затова не са се присъединили към нас. Ако направим някой трансфер може да вземем нови играчи. Спекулираше се с много имена, но това не отговаря на истината", каза босненският специалист.