Ботев 2002 от Пловдив се превръща в истински кошмар за юношеските групи на Пирин (Благоевград), пише Е-79.com.
 
След разгромната победа с 7:2 на старта на първенството на елитната юношеска група до 19 г., "жълто-черните" победиха с 2:1, като гости и юношите до 17 години на "орлетата", също в първи мач от новия шампионат на елитната група в тази възраст.
 
Неджиб откри резултата в мача за Ботев още в 14-ата минута, когато прехвърли стража на Пирин Благой Стоянов. Десет минути по-късно Стоянов отрази нов удар на Неджиб, но при добавката на Милен Лефтеров бе точен с глава.
 
Кузма Драчев пропусна единственото изгодно положение за “орлетата” през първото полувреме засичайки с глава центриране отдясно, но ударът му попадна право в ръцете на Михалев.
 
В самия край на полувремето голмайсторът на пловдивчани Неджиб нацели лявата греда на вратата. След почивката Пирин създаде доста голови положения. Първото от тях пропиля Исмаил Креболиев, минута след подновяването на играта. Тогава негов удар с глава премина опасно над вратата.
 
В 51-ата минута Живко Иванов се извиси над всички в наказателното поле на Ботев и насочи с главата топката в мрежата. В 62-ата минута Хенри Гройрович пропусна да изравни, след като удобна позиция не уцели рамката на вратата./БЛИЦ