Ботев (Пловдив) премести концерта на балканската суперзвезда Горан Брегович, който трябваше да се проведе на 11 септември на стадион „Христо Ботев“. Вместо това музикалната проява ще бъде в двора на Международния панаир в Пловдив.

Ръководството на „канарчетата“ взе решение да запази новото тревно покритие на „Колежа“, което беше подменено заради ужасното си състояние от началото на сезона и за предстоящото на 8 септември домакинство на националния отбор срещу Северна Ирландия.

Въпреки че между концерта на Горан Брегович и следващия мач на „жълто-черните“ на клубния стадион има почти един месец, ръководството е предпочело да даде повече време на ремонтираното тревно покритие. След паузата в шампионата на Ботев (Пловдив) предстоят три гостувания – на Берое, Арда и ЦСКА 1948. Чак на 5 октомври „канарчетата“ приемат Левки.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
ВНИМАНИЕ: Концертът на Горан Брегович с нова локация!
Поради проблеми с тревното покритие на стадион „Христо Ботев“, дългоочакваният концерт на Горан Брегович ще се проведе на открито в двора на Международния панаир в Пловдив. Новата локация предлага достатъчно пространство за комфортното провеждане на събитието и гарантира безопасното такова.
Въпреки усилията ни да разрешим проблема, за да осигурим безпроблемното протичане на събитието и да защитим тревното покритие, взехме решение да преместим концерта. Обръщаме се към всички гости на събитието с молба за разбиране и търпение. Екипът на ПФК Ботев Пловдив работи усилено за подобряване на условията на стадион „Христо Ботев“. Междувременно искаме да ви уверим, че правим всичко възможно, за да гарантираме успеха на концерта.
Всички закупени билети остават валидни за новото местоположение, като за всички закупили седящи места, ще бъде осигурена възможност да се възползват от такива.