ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ръководството на Ботев (Пловдив) използва официалния сайт на клуба, за да разясни на феновете и футболната общественост казуса със запорираните банкови сметки на клуба. Вчера за подобен ход обяви Илиян Филипов – собственик на фирмата, отговаряща за изграждането на „Колежа“.

Той разкри, че "жълто-черните" имат задължения към неговата компания и заради това започва демонтажа на турникетите на входовете на стадион "Христо Ботев".

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Управата на „канарчетата“ увери в своето обръщение, че временното забавяне се дължи на логистични причини, пречките са преодолени и в рамките на няколко работни дни клубът ще изчисти финансовите си задължения.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
Уважаеми ботевисти,
Във връзка с появилите се в общественото и медийно пространство информации, касаещи финансовото здраве на любимия ни клуб, сме длъжни да ви уверим, че същият се намира в отлично състояние и няма никакви проблеми от подобен характер.

В желанието си да бъдем коректни към хората, с които работим, а и честни пред цялата общественост, ще уточним, че действително имаше забавяне на разплащанията по определени направления.

Същите не бяха поради финансови затруднения на собственика на клуба – г-н Антон Зингаревич, а поради чисто логистични причини.

Уверяваме както нашите партньори, така и всички ботевисти, че пречките са преодолени и в рамките на няколко работни дни ПФК „Ботев“ отново ще бъде в обичайното си финансово състояние, а именно без задължения към никой.

Използваме случая да благодарим на всички наши партньори и контрагенти, които проявиха разбиране в създалата се ситуация и не нагнетиха излишно напрежение преди важните футболни срещи, които предстоят пред представителния мъжки отбор.

С уважение,
Ръководството на ПФК Ботев

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!