Спортният директор на “Ботев” (Пловдив) Александър Александров отправи остра атака срещу БФС и Съдийската комисия. Той обвини в неграмотност човекът от футболната централа, който е начертал графиката с линията за засадата при отменения гол на “канарчетата” в мача с Берое.
 
“Не можем да останем безучастни на вчерашната позиция на съдийската комисия по темата дали нашето попадение е редовно или не. В интерес на истината, ние още сутринта имахме наша графика, но не го коментирахме и решихме да не го правим. След като съдийската комисия излезе с такова решение, нямаше как да останем безучастни. За нас това е манипулация и затова пуснахме наша снимка, която смятам, че е истинската. Струва ни се, че този, който е чертал схемата в комисията, е бил някой неграмотник", коментира Кривия.
    
"Не прави чест на БФС да се занимава само с нашия отбор. В интерес на истината “Ботев” е най-ощетяваният клуб през тази година. Като ръководство не се притесняваме да излезем и да кажем истината в прав текст. От БФС да не се притесняват може всеки мач по 1-2 засада да пускат, да ни отменят също така по 1-2 гола, както и някоя друга дузпа да дадат в наш ущърб. Ние сме доволни от начина на игра на нашия отбор в последните 5 кръга. Спираме да се занимаваме с футболния съюз, защото вече ни омръзна само да подаваме жалби. Днес пуснахме нова срещу страничния съдия. Излизаме с нашата позиция, защото се вижда, че няма никаква засада“, допълни Александър Александров.
 
“Не коментирам и другите отбори. И при тях има ощетени. От началото на година е все едно и също. Ние не искаме помощ от съдиите, но не искаме да ни пречат. За какво тогава момчетата тренират всеки ден? Явно нашият отбор е заплаха”, допълни спортният директор на “Ботев” (Пловдив).