„Ботев“ (Пловдив) обяви програма в търсенето на изход от трудното положение, в което „жълто-черните“ се намират. В специално съобщение на сайта си от клуба разкриха начините, по които феновете могат да помогнат финансово на любимия си отбор.

СЪОБЩЕНИЕТО НА САЙТА НА „БОТЕВ“ (ПЛОВДИВ)
Скъпи ботевисти, приятели, за всички ни е ясно трудното положение, в което се намира нашият любим клуб. В тази връзка Сдружение "ПФК Ботев", Клуб на Привържениците на „Ботев“ Пловдив и обединени фракции „Бултрас“ решиха да подемат съвместна инициатива за подпомагане на клуба ни. За целта бяха набелязани следните точки:
1. Стартира продажба на символични билети за предстоящите мачове на отбора, които са на цена от 5 лв. Билетите могат да бъдат намерени във фен магазина на базата в кв. Коматево, в магазина на КПБП на улица "Нестор Иванов", както и преди, a и по време на мачовете на Ботев Пловдив.
2. Открита е дарителска сметка в лева в Тексимбанк на името на Сдружение "ПФК БОТЕВ":
IBAN: BG30TEXI95451004018001
BIC: TEXIBGSF
 
Специално за ботевистите в чужбина са предвидени опции за по-бързо, лесно и евтино изпращане на даренията.
* Първата опция е да се направи директен превод към посочената по-горе сметка на Сдружение "ПФК БОТЕВ" посредством онлайн платформата transferwise.com, където таксите за международни транзакции са до 90% по-ниски от стандартните. Тази опция е за предпочитане при изпращане на по-сериозни суми.
* Втората възможност е изпращането на пари посредством PAYPAL на познатия имейл на КПБП: [email protected]
 
Регистрацията и в двете платформи за онлайн разплащания е бърза и лесно и позволява изпращането на пари както от дебитните/кредитните карти, така и директно от банковата сметка на дарителя.
 
Периодично ще бъде публикуван пълен отчет с набраната сума и имената на дарителите.
 
Нека всички заедно покажем колко голяма е нашата любов към Ботев Пловдив!