ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ботев (Пловдив) се видя в истинско чудо при опитите си да се раздели със защитника Рой Херман. Преди месец израелецът беше изгонен от първия състав и пратен да тренира с дубъла.

Херман обаче получава сериозна заплата и солидни бонуси. Той заявил пред шефовете на отбора, че няма намерение да се лишава от стабилните приходи.

23-годишният ляв бек бил категоричен, че не е съгласен да напусне и ще остане футболист на „канарчетата“ до лятото. Като основна причина за отказа си да разтрогне футболистът е посочил войната в Израел, която не му позволява да играе за клуб в родината си.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Херман беше привлечен в Ботев (Пловдив) през лятото на 2022 г. и подписа договор за три години. Бранителят се надява, че в средата на следващата година ситуацията в Израел ще се успокои и това ще му позволи да подпише договор с местен клуб.

От началото на сезона Рой Херман взе участие в четири мача на „жълто-черните“. В два от тях беше титуляр, а в останалите два случая влизаше като резерва. За последно игра на 8 октомври при загубата с 0:1 като гост на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!