ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ботев (Пловдив) е превел на Хебър сумата от 200 000 евро за трансфера на голмайстора Георги Николов. Информацията е на „Plovdiv Derby”, като изданието допълва, че цялата сума е отишла за погасяване на част от задълженията на тима от Пазарджик към НАП.

Счита се, че Хебър дължи над един милион лева на различни институции, организации и фирми. „Канарчетата“ са превели парите в сметката, посочена от „гробарите“ пред БФС, въпреки че пазарджиклии са дали различна от банкова сметка. Все още няма официално потвърждение за плащането от страна на двата клуба.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Както е известно, в петък Хебър официално обяви, че разполага със Заповед за парично изпълнение от Районен съд в Пазарджик, с което изискване изплащането в пълен размер на дължимата сума за Георги Николов. Причината за това е неспазения срок от „жълто-черните“ за плащане до 6 март, което налага още наказателна лихва и 4% държавна такса.

Ако Ботев (Пловдив) не беше платил, щеше да има проблем с лицензирането за следващия сезон. Според нормативната уредба на БФС всички договори сключени до края на месец февруари трябва да бъдат изплатени до 31 март. При неспазване на това условие некоректният платец остава без лиценз за идното първенство.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!