В Борда на директорите на Ботев се очакват промени в следващите дни. Причината е, че осигуряващият финансите за клуба Георги Самуилов иска да има преструктуриране, за да може официално да придобие акциите, пише "Меридиан мач".

В момента те се държат от сдружение "ПФК Ботев Пловдив“, но бизнесменът настоява и по документи да поеме управлението. Със сигурност в новия Борд на директорите ще влезе и бизнесменът Петко Ангелов, който също спонсорира клуба от доста време и осигури новия автобус.

В момента се водят разговори дали в ръководния орган да има човек от Сдружението. Идеята е да се съберат само хора, които ще осигуряват издръжката на „жълто-черните“, а феновете да бъдат ангажирани под друга форма.

В същото време от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив подготвят поредица от инициативи, които отново да повдигнат въпроса с ремонта на клубния стадион. „В сърцето на Пловдив има една рана, която няма да оставим така! Бъдете там, за да си поискаме Колежа отново!“, написаха бултрасите в призив за по-голяма подкрепа към тима в петъчния мач срещу Етър.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма