Втородивизионният Ботев (Пловдив) ще представи отбора си за новия сезон във Втора лига преди утрешната контрола срещу Партизан (Червен бряг). Срещата ще започне на стадион „Христо Ботев“ в града под Околчица в 18:00 часа.

„Има доста нови футболисти, които феновете ще могат да видят за първи път във Враца. До момента всички контроли бяха на чужд терен и въпреки недобрите резултати в подготовката, се надявам привържениците да дойдат на стадион „Христо Ботев“ и да се запознаят с новия отбор“, коментира пресаташето на клуба Денислав Георгиев.

„Ръководството е уверено, че е подбрал най-правилните футболисти за Ботев. Много пъти сме коментирали, че в предсезонната подготовка резултатите нямат значение. Важно е отборът и съставът да се избистрят и треньорът да е наясно с възможностите на всеки, който е привлякъл. Всички футболисти, които ще бъдат представени тази вечер, вече са подписали договори с клуба“, допълни Георгиев.

Преди мача с Партизан ще бъдат пуснати в продажба и сезонните карти за двубоите на Ботев. Няма промяна в таксите. Който си купи карти в петък и през почивните дни, ще ги получи на специална промоционална цена. Първенството във Втора лига стартира на 22 юли. В първия мач врачани са домакини на Марица (Пловдив) от 18:30 ч.

Пълната програма на Втора лига