Треньорът на „Ботев” (Враца) Адалберт Зафиров обяви, че отборът му има нужда от промяна в манталитета, за да се върне на правилния път в представянето си. Това трябва да стане още в домакинския мач срещу Созопол от 17 кръг на „Б“ група в Мездра. Цената на билетите е 2 лева.
 
„Имаме нужда от точки, а за това трябва да има и промяна. Нямаме нужда от такава в състава, а по-скоро в манталитета и мотивацията на играчите, както и в желанието им за победа“, заяви Зафиров.
 
Той заяви, че в началото на мача срещу Добруджа от предишния кръг отборът му не е играл според неговото желание. След това в края на двубоя врачани загубиха заради липса на концентрация.
 
„Футболистите разбраха грешките си през седмицата и вече са готови да се хвърлят за трите точки. Аз им вярвам и не се съмнявам, че ще направят всичко необходимо, за да спечелим победата в събота”, допълни треньорът.
 
Според Зафиров Созопол е труден противник, който се представя солидно и не случайно е в средата на таблицата. Той допълни, че няма достатъчно информация за представянето на противника. Треньорът на „Ботев“ (Враца) очаква подкрепа и от трибуните.