“Ботев” (Враца) ще гони трите точки при гостуването си на Раковски в мач от 11 кръг на „Б“ група. Амбициите на врачани са да демонстрират добър футбол и да се поздравят с крайния успех.
 
“Раковски има млад тим, който играе необременено от гледна точка на класиране. Такива отбори могат да бъдат много опасни, а и ние не сме в позиция на фаворит срещу когото и да е в групата. Най-вече заради проблемите в атака, които имаме“, заяви треньорът на „Ботев“ Тодор Гарев.
 
„След направеното разузнаване знаем, че съперникът играе хубав и приятен за окото футбол. Не се затваря. Теренът им е хубав, което предразполага да стане хубав мач и се надявам ние да победим. Тези точки са ни много важни, с оглед на издънката, която направихме срещу Банско“, разкри наставникът на врачани.
 
“Георги Пейчев тренира по план на доктора на “Левски” Мишо Илиев. Надявам се до следващия мач срещу Хасково да бъде готов, тъй като е важен футболист за нашия отбор. Има някой футболисти с леки болежки, но всички ще бъдат готови за събота. Ние нямаме голям избор, групата от 18 човека си стои една и съща вече втори-трети мач“, коментира Гарев.