Масов бой си спретнаха футболистите на Академик (София) и Септември (Симитли). Източници на БЛИЦ от щаба на “студентите” разкриха, че гостите се държали изключително грубо и постоянно псували и ритали на терена. Двубоят от Западната “Б” група на стадион “Българска армия” завърши наравно 1:1. В края на мача домакините от Академик изравнили, което отприщило гнева на гостите.

“Един от техните ритна Влади Иванов от нашия отбор. На терена нахлу треньорът на вратарите на Септември. Не му знам името, но влезе и удари Иво Райков, заби му страшно кроше в главата. Съдията въобще не направи нищо, а можеше да прекрати мача. Доиграхме срещата, а на Иво окото му посиня и се изду за секунди. В един момент не можеше да вижда добре, тъй като му беше полузатворено окото”, разкри за БЛИЦ човек от Академик.

Футболистите и на двата тима се хванали за гушите, треньорът на “студентите” Сашо Борисов едва успял да ги разтърве. Най-деен в ритниците бил шефът на гостите от Симитли Методи Стойнев, който отрече да е раздавал правосъдие. Бившият играч на Локо (Пловдив) твърди, че също се е опитвал да разтърве футболистите. В мелето се включил и страничният съдия Добромиров, който с флага ударил преотстъпения от ЦСКА вратар на Академик Божидар Стойчев./БЛИЦ