Масово меле в края помрачи срещата между Места (Хаджидимово) и Септември (Симитли). Двубоят беше от 18-ия кръг на Югозападната "В" група и беше спечелен с 2:0 от отбора от Симитли.

След второто попадения Георги Калайджиев от домакините и Методи Илиев от Септември се сбиха на терена, което извади и двата щаба на терена.

Първият гол падна чак в 87-ата минута. Места тръгна вабанк в атака и както често се случва, вместо да отбележат, Септември вкара втори гол в 91-ата минута. След второто попадение избухна и скандалът между Калайджиев и Илиев.

„Целият щаб на Септември нахлу на терена и започна да обижда нашите играчи. Ние също влязохме, за да ги разтървем“, каза пред E79news изпълнителният директор на Места Илиян Синадинов.

Според Синадинов спортно-техническият щаб на Септември непрекъснато подвиквал към съдията Вангел Вангелов и в крайна сметка той свирел все едно са домакини, а не гости.

„Всяко единоборство беше фаул за Септември. Момчетата много се изнервиха, не трябва така да се подиграват с труда им. Не знам защо така се държа съдията, сигурно защото в Симитли имат един „добър“ съдия. Футболистите и щабът на „Септември“ се държаха като отбор от Пиринската бундеслига. Личи си, че са добър отбор, но поведението им изобщо не им прави чест“, каза още Синадинов.