Неприятни сцени около двете дербита на варненските Черно море и Спартак при 15 и 17-годишните потресе всички в социалните мрежи.

От Фейсбук страницата на Спартак разпространиха кадри с грозните сцени и сочат за главно действащо лице председателя на фен клуба на „моряците“ Иван Михайлов. 

В коментар към видеото от Спартак припомнят и мелето, което Михайлов предизвика през 2011 г. на юношески мач Левски – Черно море в Твърдица.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Ето и текста на публикацията във Фейсбук страницата на Спартак Варна:

Срам ! Комплексарщина ! Самозабравяне! Безнаказаност! Така определяме поведението на зеленикавите псевдо-фенове по време на вчерашните два мача на Спортпалас . Децата на Спартак бяха обиждани вулгарно през двата мача, а родители и съдиите бяха нападнати след края на мачовете! Прилагаме видеоклип и вярваме, че замесените лица и виновниците за тези батални сцени ще си получат заслуженото! Детските мачове не са поле за изява на псевдо-мутри и пишман хулигани ! Нека БФС вземе под внимание бруталното поведение на самозабравилите се пишман фенове! Главни действащи лица - Иван Михайлов и синът му Алекс Михайлов, чието поведение е рецидив по време на мачове на детски формации!