Контролата между Ираклис и ЦСКА е прекратена в 33-ата минута заради бой между фенове на "армейците" и охраната, която пази двубоя. В този момент "червените" водеха с 1:0 с попадението на Дормушали Саидходжа.

20-ина разгневени ултраси на ЦСКА нахлуха на терена, след което настана масово меле. Единият от българските привърженици остана да лежи на терена, а Тодор Янчев бе първият, който притича до него, за да му окаже помощ. Феновете на "армейците" бяха изнервени, тъй като изпуснаха началото на контролата.
“Не ми се говори...”, заяви фен №1 на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето, пред БЛИЦ. “Пропътувахме стотици километри, за да гледаме нашия отбор. Първоначално, преди да тръгнем,  от ръководството на ЦСКА ни уведомиха, че ще влезем безплатно, после и хора от Ираклис казаха същото. Но когато дойдохме ни сюрпризираха с новината, че ще трябва да си купим билети. Най-напред ни съобщиха, че мачът ще се играе на стадиона на Ираклис. Отиваме там – няма никой. Оказа се, че контролата се провежда на съвсем друго място. Смешна работа! Въпреки това бяхме готови да си платим и да влезем на стадиона, но незнайно защо пак ни отказаха. Е, при това положение момчетата от агитката се изнервиха, а и част от охраната на стадиона започна да ги провокира. Ние сме около 100-150 човека”, добави Дучето.

11 минути по-късно мачът бе подновен.