Янтра (Полски Тръмбеш) победи Лозен (Сухиндол) с 3:2 в мач от Акръжната група, област Великот Търново. Със скандал обаче приключи преждевременно иначе много интересната среща. В 87-ата минута Кирил Борисов от състава на гостите от Сухиндол изрита грубо Кристиян Костадинов до страничната линия и реферът Андрей Андреев му показа червен картон.

Борисов тръгна да излиза от терена, но се върна да се разправя със съдията, други играчи и седящите на скамейките също се включиха в мелето, а за капак нахлуха и четирима зрители. След като отстрани и Тихомир Антонов от Янтра, замерил с топката съперник, Андреев прекрати срещата.Преди това двубоят поднесе много емоции на публиката. В 44-тата минута Стефан Николов центрира към Калоян Тодоров, който на далечната греда посрещна топката с глава и вкара за 0:1.

След паузата тръмбешчани започнаха по-добре, но с прехвърлящ далечен удар в 58-ата минута Стефан Николов ги попари с гол за 0:2.
В 64-тата минута Калоян Чолаков изби с ръка топката пред голлинията и получи червен картон, а от отсъдената дузпа Тихомир Антонов намали на 1:2. С човек повече, домакините имаха късмета и бързо да изравнят. В 66-ата минута Кристиян Костадинов бе оставен непокрит и се разписа за 2:2. Пак той открадна върната назад топка в 84-тата минута и направи обрата пълен - 3:2, пише страницата в социалната мрежа на “Левски” (Стражица).