Доста неприятен инцидент се разигра на последната тренировка на "Левски" в Анталия, провела се тази сутрин. Халфът Даниел Димов и защитникът Стефан Станчев се сбиха малко преди края на заниманието.

По време на двустранната игра Станчев на два пъти влезе остро в краката на Димов. Халфът реагира бурно при втория случай, не сдържа нервите си и скочи да се бие, разказват случилото се пратениците на "Гонг" и "Спортал" в Турция. В този миг всичките им съотборници се втурнаха да ги разтървават, а помощник-треньорът Ивайло Петров-Пифа изгони провинилите се от заниманието.

Случващото се стана пред очите на наставника Николай Костов. Спецът очевидно се вбеси от видяното.

Интересното е, че още преди да напусне терена, Димов осъзна, че е сгрешил и отиде да се извини на Станчев. Миг по-късно глезенът на халфа беше наложен с лед, а двамата футболисти догледаха тренировката на съотборниците си, седнали един до друг.

Точно след края на играта, докато другите играчи правеха стречинг, Димов и Станчев се качиха в автобуса. Именно там Костов влезе и се скара на двамата за поведението им, което със сигурност няма да остане безнаказано. Със сигурност провинилите се играчи ще отнесат глоби от ръководството на клуба.

Изцепката им вероятно ще развали настроението на треньора, който държи на дисциплината. Специалистът със сигурност е разочарован, тъй като много често обича да казва на своите момчета, че са един отбор и трябва да се пазят по време на тренировъчните игри.

По време на инцидента титулярите от вчерашния мач със Стяуа (1:2) и играчите, записали по едно полувреме, се бяха прибрали за възстановяване в хотела, където тимът е отседнал. В спаринга с румънците Димов и Станчев влязоха като резерви през второто полувреме. Както е известно, утре "сините" се прибират в София за няколко дни, след което пак ще се завърнат в Анталия.

Случилото се днес не е първи бой между футболисти на "Левски" по време на лагера в Турция. Само преди дни спречкване са имали Владимир Гаджев и Симеон Райков.