Съотборници във Видима-Раковски стигнаха до бой, разбра БЛИЦ. Причината за спречкването не е била заради спор как отборът от Севлиево да се измъкне от последното 16-о място в "А" група и да оцелее в елита, а заради игра на "Плейстейшън".

Двама от най-разпалените геймъри в отбора - Калин Щърков и Евгени Игнатов, от няколко дни водят епични битки в нашумялата напоследък игра "Пес 2011".

БЛИЦ разбра, че тази вечер дори са стигнали до бой в хотела в Благоевград, където тимът е на подготовка. Юношата на ЦСКА, който преди няколко месеца вкара на "Левски" с екипа на Сливен за равенството 1:1, не спирал да се заканва на Щърков, че ще го съсипе на футболната игра. Преотстъпеният във Видима от "Левски" защитник обаче не се давал на съперника си и набързо му разказал играта, отвявайки го с разлика.

Щърков здраво отупал на играта юношата на ЦСКА, който през цялото време се опитвал да го изкара извън релси. В един момент нервите на левскаря не издържали и той захвърлил джойстика, удряйки Игнатов. Известният с прякора Бамзи играч не се дал и отвърнал.

С тях в стаята обаче били Васил Велев и Александър Бранеков. Вторият, също като Игнатов е юноша на ЦСКА. Очаквано Сашо защитил Гендо, но заедно с Васко разтървали разпалените геймъри Калин и Евгени.

"Много ме изнерви, как няма да го набия? Прави се на голяма работа, но му разказах играта. Taка ще бъде и на 26 февруари, когато "Левски" ще отвее ЦСКА. Дано Бамзи най-после се кротне и да спре да се прави на голям играч", сподели Калин Щърков пред БЛИЦ.