Ветераните на Витоша Бистрица спечелиха с 2:0 срещу ветераните на Левски в мач от държавното първенство, който се игра на стадиона в Бистрица. На двубоя присъстваха много известни личности, сред които и Наско Сираков.

Капитан на домакините от Витоша бе премиерът Бойко Борисов, който с №13 изведе съотборниците си на терена. За неговия тим играха още Гошо Гинчев, Георги Пеев, Николай Божов, Светослав Петров и други познати лица от българския футбол. Именно бившият футболист на ЦСКА Светльо Петров откри резултата през първото полувреме.

За Левски играха Йордан Господинов, Георги Иванов-Гонзо, Захари Сираков, Дончо Донев, Даниел Боримиров, който беше капитан, Христо Йовов и още популярни бивши футболисти. През първото полувреме съдийската бригада отмени гол на Гонзо, който изскочи зад защитата и вкара топката във вратата. Според реферите обаче нападателят си е помогнал с ръка преди да реализира.

През второто полувреме домакините имаха шанс да реализират втори гол, но Георги Пеев уцели гредата. Малко след това Витоша поведе с 2:0. В 69-ата минута и Христо Йовов уцели гредата след хубава атака на Левски. Бижутера се озова сам отляво в наказателното поле, стреля по диагонала, но топката срещна левия страничен стълб на вратата.

В края на двубоя вратарят на Левски Йордан Господинов спаси сигурно трето попадение с перфектна намеса. В 78-ата минута съдията Николай Йорданов даде дузпа за Витоша Бистрица. Зад топката застана капитанът Бойко Борисов, но би в ръцете на вратаря Господинов.