Премиерът Бойко Борисов и Христо Стоичков ще ритат заедно в Сливен. Утре от 18:30 часа на стадион "Хаджи Димитър" е срещата "Лечков и приятели".

Както е известно, Камата е ангажиран с турнира Копа Америка, тъй като е коментатор за мексиканската телевизия "Телевиса". Преди дни обаче Ицо е променил плановете си и е решил да се яви за шоуто под Сините камъни. Помогнал му Бойко Борисов, който го уверил, че е готов да прати правителствения самолет, само и само да пристигне в Сливен.

Така утре премиерът и Камата ще водят атаката на четвъртите в света, които ще излязат на терена срещу звезден отбор от легенди на родния футбол. Борисов пък в момента е на официално посещение в Хърватия, но за мача ще е на линия.

Днес от 17:30 часа пък ще се състои срещата на четвъртите в света, селектирани от рожденика Йордан Лечков срещу "Звездите от квартала" - сборен отбор от най-масовата футболна верига у нас "Каменица ФЕНКупа". Треньор на аматьорите е Димитър Пенев, който този път ще бъде съперник на отбора си от САЩ`94.

За селекцията на Лечков се очаква да играят Трифон Иванов, Петър Хубчев, Наско Сираков, Емил Костадинов, Пламен Николов, Емил Кременлиев, Даниел Боримиров, Бончо Генчев, Ивайло Йорданов, а треньор на отбора ще бъде Златко Янков.