ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Бившият премиер на България Бойко Борисов коментира декларацията на клубовете в "А" група, които поискаха от Пламен Орешарски "Газпром" да помага на всички, а не само на "Левски".

"Искането на клубовете „Газпром“ да се насочи конкретно към „А“ група, а не към "Левски"? Хората са го казали най-точно с думите - „човешката глупост няма граници“. Не съм запознат толкова със случая, но подобно писмо ми се струва крайно несериозно. А и Орешарски има да разрешава къде по-големи проблеми, че да обръща внимание на поредното искане. Това е все едно клубовете във Висшата лига да накарат шейховете, които издържат Манчестър Сити да спонсорират всички отбори в Англия“, коментира Бойко Борисов пред "Лайвспорт".

„В момента най-много като игра ми харесват отборите на "Ботев", Литекс, Лудогорец и Локомотив (Пловдив). Останалите да взимат пример от тях. По-добре е "Левски" да пада от казахстанците, отколкото да урежда мачове в първенството и да пръска пари, за да дава на този или онзи. "Ботев" има сили да продължи напред в евротурнирите", добави още бившият премиер.