Странни неща се случват в Локомотив (Пловдив), който утре от 15:30 часа приема Литекс в последното си домакинство за сезона. Само преди дни "смърфовете" загубиха с 0:1 от Лудогорец и разградчани подпечатаха третата си поредна шампионска титла. "Черно-белите" бяха в много странен състав за тежкото гостуване, тъй като почти всички титуляри изпокапаха преди потеглянето за Разград. Повечето основни играчи се хванаха кой за крак, кой за глезен или коляно, изтъквайки, че са контузени и няма как да излязат на терена. Сега обаче картинката е коренно различна и Александър Станков отново може да разчита на най-доброто.

БЛИЦ разбра, че треньорът сериозно се усъмнил в действията на Мартин Камбуров и компания и дори му минало през главата, че го бойкотират. Станков вече съобщи, че ще изпълни поетия ангажимент да води Локо (Пд) до края на сезона, след което не е ясно дали ще остане в клуба.

Спецът се хванал за главата на вчерашната тренировка и се учудил как така всичките му футболисти изведнъж оздравяли. На "Лаута" се питат дали Камбуров и компания не са се уплашили от класния отбор на Кирил Домусчиев и нарочно са загърбили гостуването в Разград. Заради липсата на ключови играчи Станков се принуди да залага още от първата минута на Станко Йовчев, Тихомир Трифонов, Александър Якимов, Георги Коруджиев и още имена, които по принцип са твърди резерви.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА