Финансовата криза във Видима-Раковски се задълбочава и футболистите не изключват бойкот заради забавянето на възнагражденията си. Ръководството на клуба дължи на играчите по две заплати и пет премии за победите над Черноморец, Сливен и Славия, както и за равенствата срещу Монтана и Локомотив (София).

Играчите имаха уверението на клубната управата, че ще получат поне дължимите им пари за март преди важното гостуване от 27-ия кръг на "А" група срещу Калиакра в неделя, но отново останаха излъгани.

Поради тази причина футболистите бяха готови на крайната мярка да откажат да пътуват за Каварна, но след разговор със старши треньора Димитър Тодоров, решиха да направят компромис и днес след сутрешната тренировка отборът все пак потегли към крайморския град, пише БТА.

Видима-Раковски беше последен след есенния дял на шампионата, но с добри игри през пролетта успя да са изкачи на 14-ото място в класирането само на 2 точки от спасителната зона четири кръга преди края. Финансовите проблеми обаче може да се окажат фатални върху мотивацията на играчите да се преборят за оставане в елита. /БЛИЦ