Треньор на юношите до 19 години на Пирин (Благоевград) Йордан Боздански прекрати по взаимно съгласие договора си с клуба и замина за Гоце Делчев, за да поеме местния Пирин, който се състезава в Югозападната Трета лига. "Радвам се, че шефът на футбола в Благоевград Венко Попов уважи молбата на ръководството на Пирин (Гоце Делчев), също и моята, за да поема за трети път ръководството на мъжкия отбор на клуба. Ще поискам от ръководството в лицето на президента Иван Близнаков да има треньор на вратарите и кондиционен треньор. Уверен съм, че при този спонсор, който в момента финансира Пирин (Гоце Делчев), нещата ще се оправят. Ще изградим един добър колектив и ще постигаме победи до края на първенството. Винаги съм искал да работя в клуб с цели, какъвто е Пирин (Гоце Делчев), а тя е влизане във Втора лига", коментира Боздански.

"Разчитам на авторитета, който съм си извоювал по време на предишния ми престой в този клуб, уважаван съм и от феновете и се надявам всички заедно да вървим ръка за ръка, да си помагаме и на финала на настоящото първенство на трета лига да оглавим таблицата и влезем в групата на професионалния футбол", заяви Боздански.

Президентът на Пирин (Гоце Делчев) Иван Близнаков се надява Боздански да води мъжкия тим още в сряда, 14 септември, в мача за Купа България - срещу Хебър (Пазарджик).