Йордан Боздански потвърди новината на БЛИЦ, че се завръща начело на Пирин (Гоце Делчев). Само преди дни Зико отказа първото предложение на клубното ръководство, но вчера се съгласи да поеме последния в "А" група.

„Да, наистина отказах в първия момент да приема предложението на Пирин (Гоце Делчев). Просто ми дойде така ненадейно, но след като получих второ, се съгласих да поема отбора. Като обстановка работата ми в Пирин (ГД) не ми е чужда. Ще разчитаме изцяло на местни момчета. В отбора ще се завърнат футболисти от града и региона, които са били част от отбора”, коментира пред "Агенция" Йордан Боздански.

Макар и почти нулевите шансове отборът да се задържи в "А" група, Боздански заяви, че е твърде рано да се предава.

„След като съм оставил вече добри спомени на феновете в Гоце Делчев, се надявам да имаме нови хубави моменти. Пирин (ГД) няма да се предаде без бой в борбата за място в елита”, обеща новият наставник на неврокопчани.

Йордан Боздански събира отбора за първа тренировка на 20 януари (понеделник) от 13:00 часа. Тимът има вече две уговорени контроли. Първата е срещу Локомотив (Сф) на 23 януари в село Дамяница, а втората срещу Пирин (Благоевград) на 25 януари от 14:00 часа в Рилци.

След контролата днес на Пирин (Благоевград) с Лудогорец се очаква ръководството на „орлетата” да съобщи кой ще заеме поста на Йордан Боздански като директор на ДЮШ.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА