Нападателят на Черно море Георги Божилов е под въпрос за двубоя със Струмска слава. Той има леко разтежение, заради което вчера тренира на облекчен режим, информира “Народно дело“.


Адалберт Зафиров ще решава в последния момент дали да разчита на състезателя, или да го запази за домакинския мач с Миньор в сряда (28 ноември). На облечкен режим тренира и Самуел Камазола.


Полузащитникът Стамен Ангелов вече е по-добре след прекарания вирус. Той пропусна тренировките на тима във вторник и сряда, а вчера бе пратен да се поти във фитнеса. Очаква се Ангелов да е готов за двубоя утре.


Представянето на отбора в първия мач в Радомир е притеснило треньора Адалберт Зафиров и затова той смята да се презастрахова от евентуален резил пред собствена публика, като пусне в игра повечето си титуляри.


Като домакин аматьорският тим имаше положения срещу "моряците", но не успя да отбележи гол и срещата завърши 0:0. Така реваншът не е протоколен. Домакините ще трябва да хвърлят усилия, за да си гарантират продължаването в надпреварата.