След като вдигна високо летвата още с пилотния си епизод, предаването „Код Спорт“ продължава с изненадите за аудиторията на RING.

В навечерието на празника на любовта водещите Красимир Минев и Владимир Памуков са подготвили 90 вълнуващи минути, вдъхновени от страната, в която цял свят е… влюбен – Италия.

На 13 февруари, неделя, от 12:00 ч предстои среща с волейболния треньор Камило Плачи, за когото Пазарджик е втора Модена, а прякорът му е - Камило Българина! Предводителят на шампиона Хебър говори откровено както за успешния сезон на тима от Пазарджик, така и за катаклизмите в националния отбор на България, на който той беше наставник. За първи път Плачи  споделя и нещо много лично - как е протекла битката му с COVID-19.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Ще коментираме и една от най-болните теми в спорта у нас – инфраструктурата, и ще „намигнем“ към властта с един пример от немного далечна на България страна.

Вторият епизод на „Код Спорт“ обещава и много настроение с най-големия шегаджия във футбола ни – ексцентричния Валери Божинов. Като юноша нападателят изгря в италианското „калчо“ и бе сред десетте най-обещаващи играчи на планетата, а днес се намира на кръстопът, след като смени 16 клуба. В нито един момент от кариерата си обаче Божинов не остави равнодушни феновете си в нито една от тези спирки от кариерата си. И ако се интересувате какво той мисли за интернет героя … Божинката – отговора ще ви даде второто издание на „Код Спорт“ по RING.

В своята бутикова рубрика кавалерът на „Златната топка“ Христо Стоичков гостува на световния шампион от Мондиал 2006 и италианска футболна икона Джанлуиджи Буфон. Камата има много специални отношения с емблематичния вратар още от преди четвърт век, когато Камата посреща като лидер на Парма бъдещата звезда. И откровения им разговор само потвърждава този факт. Буфон прави ретроспекция на годините, прекарани в колосите „Ювентус“ и ПСЖ, разкрива и кое го е накарало да се завърне в родния си клуб и да играе професионален футбол, дори на 44 години.

За финал в „Звезден рожденик“ ще гастролира най-титулуваният състезател в историята на Националната баскетболна асоциация – славния Бил Ръсел.

Подарете си 90-минути с „Код Спорт“, едно наистина специално предаване.