Звездите от Партизан Валери Божинов и Иван Бандаловски, както и бившият ни национал Чавдар Янков, ще наградят призьорите в коледния турнир за деца „Ние сме бъдещето”, съобщиха организаторите от ФК Олимпия пред БЛИЦ.

Надпреварата е по "Футбол 7" за деца, родени 2007 година. Коледният турнир се организира от ФК Олимпия съвместно с БФС. Надпреварата е част от програма "GRASSROOTS" и цялостната визия за развитие на детско-юношеския футбол. Турнирът се явява подготвителен за всички клубове, които от следващата спортно-състезателна година подновяват участието си в първенствата на БФС за родените през 2007 година във формат "Футбол 7".

Детската футболна надпревара „Ние сме бъдещето” е проект, който е възможен благодарение подкрепата на „ИТА Груп” България, които с помощта си правят възможен този футболен празник за децата!

Жребият беше изтеглен в присъствието на главния мениджър по програма "GRASSROOTS" за България и представител на футболната централа - Андрей Петров, както и на официални лица от ФК Олимпия.

В Група "А" водач се падна ФК Видин, а останалите отбори са ПФК "Левски" (София), ФК Олимпия и ФК Витоша 13. В Група "Б" жребият отреди водач да бъде ДИТ (София), а след него бяха изтеглени ПФК Славия, ПФК Монтана и ФК Пирот.

Събитието ще се проведе тази събота и неделя на базата на СК ДИТ в квартал "Драгалевци". Награждаването на призьорите и закриването на турнира е предвидено за неделя от 15:00 часа, а непосредствено преди това - от 14:00 часа, е финалът на турнира.