Валери Божинов сподели шеговито, че в Ботев (Враца) най-вероятно са отправяли молитви за завръщането му в отбора. Нападателят призна, че на Левски не може да откаже, но едва ли ще има трети опит за изяви със синия екип. Той е спокоен и щастлив в града под Околчица, а от клуба няма да го спират, ако излезе оферта от чужбина през зимния трансферен прозорец.

"Много ме искате тук, във Враца, и не ме пускате да си ходя явно. Може би врачани са правили молитви, не знам. Спокоен съм, чувствам се щастлив. Когато един футболист е спокоен и щастлив, нещата се получават и на терена. Знам какво искам и какви цели съм си поставил, а когато искам нещо - успявам, но трябва трудРазбрали сме се с кмета, за което съм му благодарен", сподели Божинов пред „Диема спорт“ и добави, че е наясно с методите на работа на треньора Сашо Ангелов.

"На Левски не се отказва, това е отбор, който много уважавам и ценя. Обичта, която имам към феновете на Левски, а и те към мен, е огромна. За да играеш в такъв отбор трябва да имаш едни неща, които сега не мога да ги кажа, но или ги имаш, или ги нямаш. А аз ги имам. Не знам дали ще има трети опит, времето ще покаже. Като човек, който обича Левски, се надявам те да са първи, Лудогорец - втори и ЦСКА - трети", добави нападателят, според който причината актуалното състояние на националния тим е, че футболистите не играят в големите първенства на Европа.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020