Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Валери Божинов обясни пред БЛИЦ ситуацията около себе си и дали има вариант да остане в ЦСКА. "Червените" се разделиха с Жуниор Мораес и веднага тръгнаха слухове, че именно българският национал ще замени бразилеца на "Армията". Те бяха породени от факта, че Божинов проведе няколко тренировки с ЦСКА, а както е известно, е без отбор, след като беше обявен за ненужен в Спортинг (Лисабон). Нападателят обаче има договор с португалския клуб до 2015 година, като се надява да си уреди трансфер в чуждестранен клуб, а за момента само да поддържа форма с "червените". Все пак обаче има малка вероятност Божинов да играе в ЦСКА през есенния полусезон.

"Какво да ви кажа? И аз не знам още какво е бъдещето ми. Тренирам, подготвям се. Утре чакам момчетата да се върнат от Словения. Пак ще съм на "Армията", ще тренирам с тях", заяви Божинов пред БЛИЦ.

"Вече съм разговарял със Стойчо Младенов, пак ще говорим. Но това, което сме си казали, си остава между нас. Още няма нищо официално. Ако има нещо, ще го научите. Сега най-важното е момчетата да победят тази вечер Мура. Стискам палци и на "Левски" и Локомотив (Пловдив)", добави Валери Божинов.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ