Валери Божинов може да се появи за няколко дни на лагера на "Ботев" (Враца) в Тетевен. Наставникът Сашо Ангелов (б.а. - баща на нападателя) се кани да го подложи на тежки натоварвания след интензивните му светски изяви, за да е готов за подготовката на Парма.

Група от 30 футболисти тренира вчера на градския стадион във Враца. В заниманията на "Ботев" от понеделник се включиха куп нови играчи, които ще имат много малко време, за да докажат качествата си за "А" група. Към дошлите в събота защитници Кирил Динчев от Академик и Милен Кикарин от ЦСКА, се присъединиха Кристиян Григоров от Чавдар (Бяла Слатина), Симеон Рудашки от Спартак (Плевен), Атанас Неделчев от Локо (Сф), Павел Петков от Банско и Браян Стоянов, играл за последно в испанския Саламанка.

19-годишният Кикарин бе капитан на "червените" за своята възраст. Смятан е за един от най-талантливите леви бекове у нас, пише "Конкурент". През миналия сезон рита за мъжкия тим на "армейците" в две контроли. 20-годишният пък Павел Петков вкара гол на "Левски" през есента при загубата на Банско с 1:3 в турнира за купата на страната. Нападателят е иначе юноша на "сините". В "Ботев" (Враца) се завърна Николай Николов-Джакстера, чието бъдеще обаче още не е ясно, тъй като договорът му изтича на 30 юни. /БЛИЦ

2_6.jpg