Валери Божинов беше гост на детския футболен турнир, който се проведе в София в памет на бившия национал Георги Марков. 35-годишният нападател коментира ситуацията в Левски и обяви, че в момента не си търси отбор. Той беше категоричен, че всички в отбора работят със сърце за Левски.

"Аз съм оптимист за Левски. Вярвам, че нещата ще се оправят. Няма по-велико нещо от нашия клуб и от феновете му. Под каква форма, не знам, но съм сигурен, че Левски ще се стабилизира. Благодаря на г-н Сираков, че ми даде възможност да остана и да тренирам. Думата "благодаря" не струва пари. Аз не търся други отбори на този етап. Искам да се подготвя добре, за да да помогна с каквото мога на клуба. Няма по-велико нещо от Левски", заяви Божинов.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

"Още един път благодаря на момчетата за професионализма. Тези хора, които работят в клуба, те идват с желание, с воля. Всеки работи със сърце. Левски е кауза. Аз съм техен съотборник, но искам да им благодаря. В тежката ситуация идват тренират. Чакаме позитивни новини. Живко Миланов също ми позволи да тренирам. Левски ми е на сърце, този велик клуб", сподели Божинов.